PNL Arad a decis lista de candidați pentru Parlamentul României: Glad Varga, primul la Camera Deputaților, Ioan Cristina pentru Senat

  de Andreea Daniela B. | 12 octombrie 2020, 2:44 PM | Politikos

  3

  Camera Deputaților și Senatul României este viitoarea țintă pentru fiecare partid. Pe rând, aceștia își nominalizează candidații și speră ca deciziile lor să fie unele bune și să ajungă unde și-au propus. Astăzi a avut loc o conferință de presă pe această temă la sediul PNL Arad, partid care și=a prezentat cele două liste.

  „Oamenii pe care i-am propus sunt oameni cu experiență, oameni tineri, entuziaști, deschiși provocărilor. Ținem cont de rezultatele alegerilor știind că există o societate dezamăgită de politică. Ne dorim ca, odată cu această nouă clasă politică pe care o propunem arădenilor, să schimbăm acest lucru. Evident că vrem să continuăm proiectele pe care le-am început și vrem să facem bine, dar suntem deschiși și la noi proiecte și noi provocări. Ne dorim să fim convingători și prin această ofertă pe care o facem arădenilor să reușim să facem o majoritate în Parlament. Acești oameni pe care noi îi trimitem în Parlament trebuie să genereze reformele de care România are atâta nevoie”, a declarat Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

  Candidații PNL Arad pentru Camera Deputaților

  1. Glad Varga
  2. Bîlcea Sergiu
  3. Lazăr Faur
  4. Dinga Patricia
  5. Bulbuc Ionel
  6. Popa Garofița
  7. Ulici Ioan
  8. Boca Bogdan

  Candidații PNL Arad pentru Senatul României

  1. Cristina Ioan
  2. Pașca Mihai
  3. Onescu Irina
  4. Sinaci Doru
  5. Crișan Corina

  Și Sergiu Bîlcea a spus câteva cuvinte legate de alegerile parlamentare și despre provocările care urmează, printre care și despre criza economică.

  „S-a votat o listă care va reprezenta Partidul Național Liberal și Aradul în viitorul Parlament. Este un moment dificil pentru că, odată cu această criză sanitară, ne așteaptă provocări importante în următorii patru ani. Criza economică urmează și probabil va exista și o nevoie acută de dezvoltare și de aceea această echipă va avea o sarcină destul de delicată. Ne propunem să readucem Aradul pe harta marilor proiecte, Centura de Vest și finanțarea pentru Cetatea Aradului fiind deja semnate și va trebui să continuăm aceste provocări”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cei Sergiule te-ai reorientat? Daca nu pupi primaria, atunci macar parlamentul?

   in atentia redactiei:
   Acestia sunt candidatii PDL de pe filiera PCR-FSN-PD si nu PNL
   PNL, PNT, PSD (Cunescu) de facto nu mai exista. A ramas doar profetia nefasta a lui Coposu; aceea ca de ambele parti ale esichierului politic sa fie tot FSN-ul. Sumbru

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.