duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ploile intense au dus la inundarea Lalașințului. Apa a pătruns în zeci de gospodării și a blocat străzile | Foto

  de Special Arad | 2 iunie 2019, 12:51 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență a Județului Arad anunță că în urma ploilor intense din acest weekend, aproximativ 20 gospodării din satul Lalașinț, aparținător de comuna Bârzava, au fost inundate. Inundațiile au afectat mai multe curți și anexe, iar aproximativ un kilometru din drumul comunal este inundat, având lama de apa de aproximativ 50 cm. Mai multe străzi adiacente sunt și ele inundate.

  La fața locului intervine Secția ISU Bârzava cu ambele gărzi de intervenție, 2 ofițeri și 13 subofiteri, 1 modul de pompare de capacitate mărită, 1 motopompa remorca Ila Novus 2000, 2 motopompe transportabile, 1 autocamion, 1 auto 4×4. Detasamentul de Pompieri Arad s-a deplasat și el cu 3 subofițeri și o motopompă remorcabilă Novus 2000.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Oare pe aici a trecut vreodată un parlamentar? … Un inchiaburit … sa admire care sunt efectele jafului și al nesimțirii lor? Nu mă pot bucura deloc că sunt româncă… și mă doare pentru fiecare dintre ei… Sa coboare din vilele cadou, din limuzine și jeepuri…. pentru că atunci când împart banii comunității si iau decizii să cunoască consecințele activității lor… Atunci când îi asemuiesc jigodiilor… le fac de fapt un compliment! Ce simt șefii serviciilor locale… privind siguranța cetățeanului la 30 de ani de libertate? ROMANIA MODERNA!!! E u r o p e a n a!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.