Rareș Bogdan, legat de fetele frumoase, dar fără pregătire, din instituțiile statului: „Eu nu am trimis astfel de oameni în instituții”

  de Special Arad | 15 October 2022, 10:02 AM | Naţional

  0

  Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă, referindu-se la numirile politice în funcţii la stat, că a mai văzut ”câte o domniţă foarte atrăgătoare vizual, dar cu prea puţină evoluţie intelectuală”, el recomandându-le celor care susţin astfel de numiri să ”plătească din buzunarul lor” şi nu din salarii de la stat ”cadouri, poşete sau ce vor ei să facă”.

  Am mai văzut şi eu câte o domniţă (…) foarte atrăgătoare din punct de vedere vizual, dar care probabil din punctul de vedere al pregătirii are prea puţină evoluţie intelectuală sau de acumulare de cunoştinţe. Am mai văzut şi eu prin diferite instituţii. Acuma, ce să spun? Eu nu am trimis astfel de oameni în instituţii, sper să se oprească toţi care au făcut-o sau să le retragă şi, dacă vor să aibă astfel de iniţiative, eu nu le spun să adopte familia tradiţională, ca mine, sau să meargă pe spiritul conservator creştin ca al meu, dacă vor asta, nu am nicio problemă, dar să plătească din buzunarul lor, nu din buzunarul statului. Vor să aibă iubite, nicio problemă! Scoți bănuţul din buzunar şi plăteşti frumos cadouri, poşete…, dar nu din salariul de la stat!”, a afirmat Rareş Bogdan, vineri, la Realitatea Plus, citat de news.ro

  Răspunsul lui Rareș Bogdan se referă la dezvăluirile apărute în presă privind angajarea unor tinere fără niciun fel de experiență, în cadrul unor structuri, companii sau instituții ale statului. Angajări făcute în baza relațiilor cu politicieni aflați la conducerea țării.

  Citește mai multe detalii pe G4Media

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.