Plictiseală mare… UTA este singura echipă din Liga 1 care nu a învins-o pe Dinamo în acest sezon

  de Lucian Dănilă | 13 mai 2022, 10:33 PM | Sport | Topic special

  0

  Un nou egal între UTA și Dinamo, al treilea din acest sezon. După acel 2-2 din toamnă de la București și 0-0 de la Arad din această primăvară, cu acel joc în care arădenii au avut chiar o superioritate numerică de doi oameni în ultimul sfert de oră, astăzi a fost 1-1 în Ștefan cel Mare.

  A fost un meci de o plictiseală cruntă. Un sprint al lui Cardoso pe lângă De Moura și Aloe și un șut al acestuia pritre picioarele lui Eșanu a stabilit rezultatul la pauză, 0-1.

  Irobiso a egalat în minutul 84 cu un șut din voleu din mijlocul careului mare.

  Un șut al lui Batha în minutele de prelungiri urmat de o ocazie mare a lui Mihaiu în ultimele secunde, și cam atât despre un meci în care nimeni nu a avut chef de fotbal. Arădenii se gândeau la vacanță, dinamoviștii la barajul de retrogradare.

  UTA rămâne singura echipă care nu a învins-o pe Dinamo în acest sezon, performanță reușită chiar și de Gaz Metan sau Clinceni…

  Echipa din Arad termină campionatul pe locul 11, iar Ionuț Badea se va despărți de UTA fără a reuși vreo victorie în deplasare.

  Singurii care merită aprecieri sunt suporterii care au însoțit echipa la București, acolo unde s-au unit cu galeria Stelei și au dominat fondul sonor al bătrânei arene bucureștene.

  PS: După un așa meci în care toți au jucat fără chef, nici cheful de scris cronica nu mai vine…

  Dinamo – UTA Arad 1-1 (0-1)

  Irobiso 84 / Cardoso 39

  Dinamo: Eșanu – Moura, Aloe, Patriche, Radu – Răuță (70 Cosmin Matei), Ivanov (62 Jonathan Rodriguez) – Crețu (79 Bordușanu), Ivanovski (46 Vlad Morar), Torje (62 Mihaiu) – Irobiso

  Rezerve: Figueiredo – Buleică, Carp, Rodriguez, Matei, Bani, Bordușanu, Mihaiu, Morar.

  Antrenor: Dusan Uhrin jr.

  UTA: Balauru – Vukcevic (70 Baravykas), Erico, Dima, Shlyakov – Batha, Vorobjovas (70 Florentin Matei), Ubbink (63 Isac) – Miculescu, Cardoso (70 Dangubic), Otele (63 Rareș Pop).

  Rezerve: Roșca – Iurasciuc, Baravykas, Isac, Matei, Pop, Dangubic, Laukzemis

  Antrenor: Ionuț Badea

  Arbitri: Iulian Călin (Ștefănești) – Romică Bîrdeș (Pitești), Nicușor Marin (Suseni)

  Rezervă: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea)

  Observator FRF: Alexandru Deaconu (București)

  Observator LPF: Iulius Nemțeanu (Ghermănești)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.