Platforma pentru criptomonede Coinbase concediază o cincime din forţa de muncă, respectiv aproximativ 1100 de persoane

  de - | 15 June 2022, 8:41 AM | Business | Internaţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ. Sursa: pexels.com

  Platforma pentru criptomonede Coinbase concediază o cincime din forţa de muncă, respectiv aproximativ 1.100 de persoane, pe fondul prăbuşirii preţurilor acţiunilor sale şi a criptomonedelor, transmite News.ro, citând CNBC.

  Bursa de criptomonede va reduce cu 18% din locurile de muncă cu normă întreagă, potrivit unui e-mail trimis angajaţilor marţi dimineaţă.

  Coinbase are aproximativ 5.000 de lucrători cu normă întreagă, ceea ce înseamnă o reducere a numărului de persoane de aproximativ 1.100 de persoane.

  Acţiunile Coinbase au scăzut marţi cu aproximativ 0,75%.

  CEO-ul Brian Armstrong a subliniat o posibilă recesiune şi necesitatea de a gestiona erodarea capitalului companiei şi de a creşte eficienţa. El a spus, de asemenea, că compania a crescut ”prea repede” în timpul unei pieţe majore.

  Citește continuarea pe news.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.