sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un al doilea pistol cu glonț, găsit la domiciliul agresorului din Micălaca

  de Ioana Costaș | 23 septembrie 2023, 10:06 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Pistolul folosit în atacul din parcarea supermarketului din Micălaca

  Un al doilea pistol ar fi fost găsit, potrivit informațiilor noastre, la domiciliul bărbatului care în urmă cu două zile a împușcat și înjunghiat un alt bărbat, în parcarea unui supermarket din Micălaca.

  În momentul în care și-a atacat victima – un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Fântânele – agresorul a împușcat-o în cap cu o armă cu glonț, apoi i-a înfipt o șurubelniță în gât. Agresorul – un bărbat de 50 de ani, tot din Fântânele – a intenționat să-și împuște și concubina, care se afla în mașină cu victima – însă arma s-a blocat. Pentru că nu voia să-și lase concubina să scape nepedepsită – agresorul bănuia că aceasta are o relație cu bărbatul în vârstă de 55 de ani – a scos-o din mașină și a călcat-o cu picioarele pe cap până când femeia și-a pierdut cunoștința.

  Au găsit un al doilea pistol

  După ce agresorul a fost imobilizat de polițiștii aflați la fața locului, au fost demarate cercetările în acest caz. În timp ce erau efectuate cercetările la fața locului, polițiștii și-au îndreptat atenția și spre locuința din Fântânele a agresorului. Aici, oamenii legii ar mai fi găsit un pistol cu glonț. În urma cercetăriloe efectuate se va stabil și proveniența armelor, dacă acestea au fost achiziționate în țară sau au fost aduse din străinătate, având în vedere că agresorul muncise în Germania.

  Pe lângă infracțiunea de violenţă în familie, în modalitatea tentativei la omor calificat, bărbatul mai este cercetat și pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă letală fără drept.

  Așa cum vă anunțam ieri seară,  judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului, înaintată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, astfel că agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

  Victima bărbatului este în stare critică, fiind internată la secția ATI a Spitalului Clinic Județean Arad.

  Citește și: Agresorul din Micălaca a vrut să-și împuște și concubina, însă arma s-a blocat. În schimb, a călcat-o cu picioarele pe cap. Soția victimei spune că soțul ei a fost confundat

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.