sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update VIDEO. Micălaca: Bărbatul și-a împușcat victima în cap cu un pistol, iar apoi a înjunghiat-o în gât

  de Ioana Costaș | 21 septembrie 2023, 6:29 PM | Știri Arad

  3

  Agresorul a folosit pistolul pe care îl avea asupra sa, potrivit informațiilor noastre, și și-a împușcat victima în cap. Atacul a avut loc în mașina în care victima și soția agresorului se aflau împreună, în parcarea unui supermarket din zona 300 a cartierului Micălaca.

  Soțul gelos s-a dus la ușa autoturismului, a îndreptat pistolul spre bărbat și a tras, nimerindu-l în cap. Apoi a luat șurubelnița și l-a înjunghiat în gât pe bărbatul în vârstă de 55 de ani.

  Potrivit informațiilor, agresorul – muncea în Germania – deținea ilegal arma și bănuia de ceva timp că soția sa avea o aventură extraconjugală.

  Videoclipul de mai jos îl arată pe agresor în mâinile polițiștilor ajunși la fața locului, urmele tragicei întâmplări și o ambulanță solicitată la fața locului pentru a acorda primul ajutor.

  UPDATE

  Bărbatul a fost operat joi seara, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad și se află internat pe secția Anestezie Terapie Intensivă. Pacientul este intubat, iar starea sa rămâne critică.

   

   

  Citește și: „Tu trebuia să fii în locul ei”. Agresorul de la Sântana l-a sunat pe bărbatul a cărui soție a înjunghiat-o

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.