sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pilotul unui autoturism de la o competiţie „off-road” a murit după ce a căzut în râul Oituz

  de - | 19 iunie 2021, 8:00 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ / 4x4adventure.ro

  Autorităţile din judeţele Covasna şi Bacău intervin, sâmbătă, după ce un autoturism care participa la o competiţie de off-road a căzut în râul Oituz, între cele două judeţe, relatează News.ro. Mai multe echipaje s-au deplasat în zonă, însă accesul este extrem de dificil. Pilotul a fost găsit decedat, copilotul fiind găsit în viaţă.

  ISU Bacău a anunţat, sâmbătă, că echipaje din Bacău şi Conasna intervin după ce, undeva între Breţcu (judeţul Covasna) şi Poiana Sărată (judeţul Bacău), un autoturism participant la o competiţie de off-road s-a răsturnat în râul Oituz.

  „În zona din care s-a făcut apelul pe 112 a ajuns echipajul SMURD Covasna, însă nu poate înainta din cauza drumului forestier greu accesibil”, a transmis ISU Bacău.

  Sursa citată a precizat că echipajele ISU au ajuns la punctul unde drumul forestier se intersectează cu drumul naţional.

  „Din cauza faptului că drumul forestier este greu accesibil se va continua deplasarea pe jos”, a mai transmis ISU Bacău.

  La rândul lor, reprezentanţii Prefecturii Bacău au precizat că pilotul a fost găsit decedat de primele persoane care au ajuns la faţa locului, în timp ce copilotul este în viaţă.

  Acesta este stabil hemodinamic şi va fi transportat la spital.

  Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.