duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Petru Tamaș, fost director economic al Primăriei Arad, a încetat din viață

  de Alin Olteanu | 25 ianuarie 2022, 5:12 PM | Administraţie | Topic special

  0

  Fostul director economic al primăriei Arad, Petru Tamaș, s-a stins din viață. Pe pagina de Facebook a instituției a fost anunțată trista veste.
  „Primăria Municipiului Arad regretă profund trecerea la cele veșnice a domnului Petru Tamaș. Îi mulţumim pe această cale pentru implicarea şi activitatea desfăşurată în cadrul Direcției Economice pe care a condus-o cu profesionalism timp de peste două decenii.
  Transmitem sincere condoleanțe și gânduri de compasiune întregii familii Tamaș!
  Dumnezeu să-l odihnească și să aline durerea familiei în acest dificil moment al vieții!”
  La rândul său, soția lui Petru Tamaș, a făcut anunțul cu privire la slujba de înmormântare: „Cu profundă durere în suflet anunțăm plecarea în veșnicie a soțului meu, Tamaș Petru, în vârstă de 69 de ani, fost Director Economic în cadrul Primăriei Arad, după o lungă și grea suferință. Te iubim și nu te vom uita niciodată! „Ne vom revedea la cele tărâmuri unde nu mai sunt dureri.” Soția Ana și fiul Cristian Priveghiul va a avea loc marți, 25.01.2021, ora 18 la Casa Funerara Rostyl. Pentru cei care vor să îl conducă pe ultimul drum, mâine vom reveni cu detalii legate de înmormântare”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.