Petru Moț : „Ești în barca liberală, primești bani. Nu ești, să îți fie de bine!”

  de - | 31 martie 2021, 4:35 PM | Comunicate contra cost

  0

  „În ședința Consiliului Județean Arad de astăzi s-au împărțit banii pentru comunele și orașele din județul nostru. Dacă cineva s-ar fi așteptat la o alocare corectă și echitabilă de fonduri pentru comunități, ar fi avut o nouă dezamăgire. Nu ar fi prima și, cu siguranță, nici ultima. Singurul criteriu luat în seamă este cel politic. Ești în barca liberală, primești bani. Nu ești, să îți fie de bine. Liberalii arădeni nu vor sau nu pot să înțeleagă că, din cauza unui astfel de mod de a face administrație, Aradul a rămas un județ codaș la mai toate capitolele.

  Mulți arădeni se uită, pe bună dreptate, cu invidie la modul în care s-a dezvoltat Oradea și Județul Bihor. Tot ei se întreabă cum este posibil acest lucru, ce se întâmplă diferit acolo? Ce au ei și noi nu avem? În cele ce urmează, iată un exemplu despre ce au bihorenii și nu avem noi, și anume alocări bugetare corecte. Dacă ne uităm la modul în care CJ Bihor a alocat sumele de bani în anul 2021, vedem cum toate comunitățile au primit sume egale. Fără discriminări și fără culoare politică.

  Poate că și asta este o explicație de ce Aradul e în spate, nicidecum în față, așa cum trâmbița sloganul liberal.”, spune consilierul județean PSD Arad, Petru Moț.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.