Petru: „A apărut ca o fantomă!” Un arădean este în stare gravă la spital la Timișoara

  de Lucian Dănilă | 26 iulie 2019, 9:20 PM | Regional

  0

  Am scris și azi dimineață că o mașină înmatriculată în Arad a lovit azi noapte o femeie de etnie rromă pe un drum aflat la intrarea în municipiul Reșița. Femeia trecea printr-un loc nepermis, încercând să ajungă la nuntă, peste drum…

  A murit la vârsta de 64 de ani, rănile suferite fiind incompatibile cu viața. Șoferul este un cetățean din județul Arad, prenumele său fiind Petru (n.r. Petru Isac din Macea, județul Arad). După cum le-a declarat celor de la infocs.ro, domnul Petru spune: „Femeia a apărut din stânga, ca o fantomă. Eu eram mai mult atent în dreapta pentru a nu îmi ieși cineva în față că am văzut că sunt mai mulți oameni acolo. Nu aveam mai mult de 60 la oră. Maxim 60…”, spune el, după care și-a arătat rănile de la nivelul capului rezultate după bătaia pe care a primit-o de la nuntași.

  Femeia care a murit era mam nașului de la nuntă. După accident, nunta s-a mutat practic la spitalul din Reșița, acolo unde 150 de rromi doreau să-i linșeze pe cei doi arădeni, asta după ce i-au bătut de i-au băgat în spital în fața localului în care a avut loc nunta.

  Colegul meu este mai grav. L-au dus la Timișoara. Este lovit rău la cap, la față, la urechi. Ne-au dat peste tot”, spune Petru în înregistrarea de pe infocs.ro.

  Mai multe detalii și VIDEO cu click aici

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.