miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Petrecere de Valentine’s Day, „călcată” de polițiștii și jandarmii arădeni

  de Special Arad | 14 februarie 2021, 3:54 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Polițiștii și jandarmii arădeni au amendat un club din Arad pentru că a ținut o petrecere cu peste 100 de persoane, sâmbătă seara, prin care sărbătorea Sfântul Valentin.

  Oamenii legii au anunțat într-un comnicat de presă că au ajuns la club în jurul orei 23:45, unde au găsit 124 de persoane. Întrucât acest lucru este interzis în perioada pandemiei, societatea comercială, reprezentată de o femeie de 39 de ani, din Arad, a fost sancționată contravențional conform legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei. Nu a fost menționat despre ce club este vorba, ci s-a meționat că polițiștii și jandarmii arădeni au mai aplicat un număr de 43 de sancțiuni contravenționale, conform aceleiași legi.

  De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.de coronavirus.

  Amenzi de peste 25.000 lei pentru nerespectarea restricțiilor, în ultimele 24 de ore

  În decursul zilei de sâmbătă, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Arad, polițiștii arădeni, împreună cu jandarmii și polițiștii locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

  În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 2.028 de persoane, verificate 128 de societăți comerciale, restaurante, terase, unităţi tip fastfood, hoteluri, pensiuni şi alte spaţii de cazare, parcuri și zone de agrement, gări, autogări precum și 28 de mijloace de transport în comun.

  Pentru abaterile constatate au fost aplicate 115 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.450 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.