Sistem de preselectare a automarfarelor, în probe la Frontiera de autostradă

  de Special Arad | 3 January 2023, 10:02 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara anunță că pentru fluidizarea traficului de marfă pe sensul de ieșire din țară, la PTF Nădlac II, pe autostrada A1, s-a amenajat un sistem de preselectare a traficului pe o a treia bandă de verificare a automarfarelor.

  În această perioadă, sistemul este în probe de funcționare. De asemenea, în Punctul de Frontieră amintit este în derulare un proiect de extindere a zonelor cu copertine modulare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.