Peste 300 de unități de învățământ din Arad își desfășoară cursurile cu prezența fizică. Câți elevi învață online

  de Special Arad | 13 November 2021, 9:47 AM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Conform deciziilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ de stat și privat, fundamentate pe ultimele reglementări legale cuprinse în Ordinul 5558/2389 din 5 noiembrie 2021 pentru modificarea și completarea Ordinului nr. 5338/2015 din 1 octombrie 2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, în județul Arad situația se prezintă astfel:

  -În 308 unități de învățământ cursurile se desfășoară cu prezență fizică pentru un număr de 48725 preșcolari și elevi;

  -În 133 unități de învățământ cursurile se desfășoară în regim online pentru un număr de 11662 preșcolari și elevi.

  Un număr de 224 elevi, care provin din 8 clase care au activitatea cu prezență fizică suspendată, din cauza cazurilor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la elevi, își desfășoară cursurile online.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.