sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Persoanele cu nume de animale au acces gratuit, marți, la Muzeul Antipa

  de - | 4 octombrie 2022, 9:00 AM | LOL | Naţional

  0

  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” (foto: Facebook)

  Toți vizitatorii care poartă numele unui animal vor avea intrare gratuită marți, 4 octombrie, la Muzeul Antipa, de Ziua Mondială a Animalelor.

  „Vă invităm, așadar, pe toți cei care iubiți animalele, fie că le purtați sau nu numele, să vă petreceți ziua la muzeu și să participați la o călătorie imaginară în jurul lumii, însoțiți bineînțeles de animalele preferate de la Muzeul Antipa”, anunță reprezentanții muzeului pe pagina de Facebook.

  Ziua Mondială a Animalelor a luat naștere în urma convenției ecologiștilor din Florența, în anul 1931, și a avut drept scop atragerea atenției asupra creșterii alarmante a numărului speciilor de animale pe cale de dispariție. În prezent, această zi are menirea de a recunoaște rolul important ocupat de animale atât în natură, cât și în viața oamenilor.

  Sursa: RFI România

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.