marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Peste 316.000 de persoane au tranzitat, weekend-ul trecut, frontierele Nădlac I și Nădlac II

  de Ioana Costaș | 7 august 2023, 1:03 PM | Știri Arad

  0

  Peste 316.000 de persoane au tranzitat Punctele de Trecere a Frontierei Nădlac I și Nădlac II, la sfârșitul săptămânii trecute, acesta fiind unul dintre cele mai aglomerate weekend-uri, la granița cu Ungaria, din această vară.

  Cifrele Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad arată că la frontiera Nădlac I, în perioada menționată, peste 23.000 de persoane au intrat în țară, în timp ce peste 28.000 de persoane au ieșit din România.

  La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, pe sensul de intrare au fost înregistrate peste 125.000 de persoane, iar pe cel de ieșire peste 140.000 de persoane.

  Totodată, Poliția de Frontieră Română a anunțat că în perioada 4-6 august „au efectuat formalităţile de frontieră peste 1.348.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, pe ambele sensuri de deplasare. Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, în acest an s-a constatat o creştere de aproximativ 40 la sută. Totodată, în data de 6 august, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control – atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire – aproximativ 499.500 de persoane, cetățeni români și străini, şi peste 125.400 de mijloace de transport. Pe sensul de intrare în România au fost 260.779 de persoane”.

  Citește și: Poliția de Frontieră: „Traficul la frontieră s-a dublat, în weekend, faţă de perioada similară a anului anterior”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.