joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Permisul de conducere sau certificatele de înmatriculare, aduse acasă de Poșta Română

  de - | 13 februarie 2023, 8:27 AM | Naţional

  0

  După cum a anunțat vineri, Poșta Română a semnat un contract pentru livrarea, la domiciliul titularilor, a permiselor de conducere şi a certificatelor de înmatriculare ale autovehiculelor. În cei patru ani de contract, Poșta Română estimează că va livra aproape 10 milioane de documente.

  Astfel, după încheierea unui contract cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, Poșta Română va livra, la domiciliile titularilor, permisele de conducere şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor timp de patru ani, potrivit unui comunicat de vineri al instituției.

  În perioada de patru ani, Poșta estimează că va livra 9,6 milioane de documente, adică 2,4 milioane pe an.
  Livrarea documentelor va fi posibilă în toate localităţile din România, iar beneficiarii vor primi documentele la domiciliu, ceea ce înseamnă mai puțin timp pierdut pe la autorități.

  Din decembrie 2022 și până la sfârșitul acestei luni, așa cum rezultă dintr-o analiză a Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, expiră, la nivel național, aproape o jumătate de milion de permise de conducere.

  Procedura pentru preschimbarea acestor documente poate fi consultată în acest material, noteză avocatnet.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.