Un livrator în vârstă de 19 ani a fost bătut crunt de paznicii unui mall din Capitală: „I-au luat ghiozdanul, au dat cu picioarele în el”

  de - | 1 iunie 2022, 7:08 PM | Naţional

  0

  captură video

  Un tânăr de 19 ani, livrator, a fost lovit de trei agenţi de securitate ai unui mall din Sectorul 2 al Capitalei pentru că şi-ar fi lăsat bicicleta într-un loc nepermis pentru a lua comanda cât mai repede. În loc de atenţionări, angajaţii firmei de pază au trecut direct la pumni şi picioare. L-au dus cu forţa într-o cameră, de unde a scăpat doar cu ajutorul oamenilor din mall.

  Grăbit să ia comanda dintr-un magazin de la intrarea centrului comercial, curierul şi-a lăsat bicicleta în lateral. Deranjaţi, paznicii i-au cerut să o mute. Băiatul ar fi încercat să le explice că nu stă mult. Degeaba. „Am încercat să-mi iau comanda, să îmi văd de treabă. Ei se puseseră în faţa mea, eu i-am ocolit. Vorbeam cu doamna de la casă şi m-au ridicat”, povesteşte curierul, potrivit observatornews.ro.

  În imaginile trimise de un martor la Obvervator se vede mai cum tânărul este băgat cu forţa într-o anexă a centrului comercial. „M-au târât, m-au tras, m-au strâns de cămaşă. Au încercat să mă ducă într-o cameră în spate unde vă daţi seama cu toţii ce s-ar fi întâmplat, nefiind camere. Şi pe drum li s-a mai alăturat un bodyguard care nu cred că ştia, totuşi, ce s-a întâmplat”, spune curierul. Acolo, băiatul a fost agresat. Are vânătăi pe braţe pe gât şi pe spate. „Norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo şi a filmat incidentul. El împingea de uşă şi îi întreba pe cei trei de ce fac asta”, mărturiseşte el.

  Vezi videoul AICI.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.