Pericol de explozie la o mașină aflată în Micălaca | Foto

  de Special Arad | 8 iulie 2019, 5:12 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproximativ 10 minute, pompierii ISU Arad au fost solicitați pe strada Beiuș din cartierul Micălaca, pentru evitarea unui pericol de explozie la o mașină, căreia – potrivit martorilor – i s-a spart instalația de gaz.

  Imaginile ne-au fost trimise de către un cititor Special Arad, care s-a aflat în zonă. Purtătorul de cuvânt al ISU Arad ne-a declarat că momentan nu se poate pronunța cu privire la gravitatea situației, dar ne-a asigurat că va reveni cu informații de îndată ce pompierii aflați în misiune vor remedia și vor evalua problema.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.