duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Performerii” economici arădeni, premiați la Topul firmelor – ediția a XXVI-a

  de Special Arad | 12 octombrie 2019, 12:20 PM | Business | Știri Arad | Topic special

  2

  Cea de-a XXVI-a ediție a evenimentului prin care Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad premiază excelența în afaceri a avut loc vineri, 12 octombrie, la Expo Arad.

  Într-un cadru festiv, rafinat, performerii arădeni în afaceri au purtat discuții, au servit masa și s-au delectat cu programul artistic susținut de dansatorii de la Royal Steps și de formația Q Band. În sală au fost prezente și autoritățile locale, dintre care îi amintim pe primarul Călin Bibarț, președintele Consiliului Județean Arad Iustin Cionca, vicepreședintele Consiliului Județean Sergiu Bîlcea și, nu în ultimul rând, pe președintele Camerei de Comerț Arad, Gheorghe Seculici.

  „Ne găsim astăzi împreună la un eveniment, care ne dorim ca de la an la an să fie o surpriză pentru toată lumea, un moment în care fiecare reprezentant al mediului de afaceri să se regăsească în atmosfera pe care ne-o dorim cât mai plăcută și în care să putem evidenția și susține activitatea pe care o desfășoară fiecare agent economic”, a spus acesta.

  Companiile premiate au fost alese în funcție de cifra de afaceri înregistrată anul trecut, condiția de înscriere fiind o cifră de afaceri de minim 100.000 lei în cazul microîntreprinderilor şi minim 250.000 lei în cazul celorlalte entități.

  Dintre firmele premiate la Topul Firmelor, menționăm cele a căror reprezentanți au urcat pe podium pentru a le fi înmânată diploma de Locul 1: Arsat Industrie, Astra Vagoane Călători, Coficab Eastern Europe, Cotta International, Distint Mob, Guala Pack Nădab, High Plast, Inred Tipografie Digitală, Leoni Wiring Systems, Licco Prompt 2000, Porkprod, Strinapoli, Apa Plus ’97, Elecon Plus, Electromecanic Special Service, Instal Group, JCM Professional Buildings, Terratechnik, Alex Company Import Export, Complet Turistic Călugăreni, Pizza 5 Colțuri, Transilvania Hotels, Hanul Moara cu Noroc, Man Protection, Sisteme Hidraulice, Transylvania Invest, Tub Com Oil, Verbiță, Zinon Impex, International Alexander, Occident Media, Regia Autonomă „Administrația Zonei Libere” Curtici-Arad, Sorali Services 2003, Speed Line Impex, Vagart Media, Westend Estate, Wittenberger, West Media Group, Lori Comimpex, M.K. Kubitza SRL Filiala Arad, Minimaxx Sofa, Miritex-Ineu, Romfilms, Takata România, Textile Medicale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Intenție lăudabilă, dar a ieșit o caterincă foarte prost realizată. Nu mă refer doar la politicizarea penelistă a evenimentului (inevitabilă la orice manifestare arădeană), ci la sincope multe, moderatori de toată jena, intermezzo-uri artistice slăbuțe, șamd.

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.