joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții și în vestul țării la persoane bănuite că au înșelat firme de asigurări auto. Prejudiciul depășește o sută de mii de euro

  de - | 3 iunie 2021, 9:16 AM | Naţional

  0

  Poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 17 percheziţii la persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Acestea ar fi indus în eroare mai multe societăți de asigurare, pentru a obține despăgubiri.

  La data de 3 iunie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 17 percheziţii, dintre care 13 în județul Alba, 2 în județul Bihor și 2 în județul Suceava, la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

  Din cercetări a rezultat că, în perioada 2013 – 2020, cele 17 persoane vizate de anchetă ar fi indus în eroare mai multe societăți de asigurare, după ce ar fi declarat date false privind circumstanțele producerii unor accidente rutiere, în scopul obținerii de despăgubiri.

  Pentru deschiderea dosarelor de daune, aceștia ar fi prezentat documente falsificate.

  Prejudiciul cauzat în acest mod a fost estimat la 610.100 de lei.

  La percheziţii participă și polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, criminalistică și acțiuni speciale din Alba, precum și polițiști din Bihor și Suceava

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.