vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții la Penitenciarul Arad și la Botoşani, într-un dosar de înșelăciune prin „metoda accidentul”

  de Special Arad | 14 iunie 2020, 12:24 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Poliţiştii din Botoşani și cei din Arad au efectuat percheziţii la mai multe locuinţe din judeţul Botoşani, dar şi în Penitenciarul Arad. Prejudiciul total rezultat în urma activităţii infracţionale este de 7.000 de euro şi 27.000 de lei.

  Potrivit IPJ Botoșani, percheziţiile au fost efectuate în cadrul unei anchete privind fapte de înşelăciune prin „metoda accidentul”.

  „În urma probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei nr.1 Botoşani, împreună cu cei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi in colaborare cu IPJ Arad, au pus în executare nouă mandate de percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Botoşani, cinci pe raza comunei Răchiţi şi două la Penitenciarul Arad. Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate in vederea continuării cercetărilor mai multe mijloace de proba ce prezintă interes în cauză”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu, citat de Agerpres.

  Poliţiştii susţin că în acest dosar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii a patru infracţiuni de înşelăciune, două infracţiuni de tentativă la înşelăciune şi şase infracţiuni de complicitate la înşelăciune. Persoana cercetată sub aspectul comiterii celor patru infracţiuni de înşelăciune şi două infracţiuni de tentativă la înşelăciune, este încarcerată în Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.