luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziţii la firme care au cumpărat animale vii prin intermediul unor societăţi fantomă

  de - | 30 septembrie 2015, 8:22 AM | Naţional

  0

  Mai multe percheziţii au loc simultan, în această dimineaţă, la firme care au efectuat achiziţii cu animale vii.

  La acestă oră, ofiţeri ai Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice (DICE) şi ai Direcției Operațiuni Speciale (DOS) din cadrul Poliţiei Române efectuează 11 percheziţii pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Alba, la şapte persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, scrie Realitatea.net

  Prejudiciul cauzat este de 2 milioane de euro. Cei în cauză au efectuat în perioada ianuarie 2013- martie 2015 mai multe achiziţii intracomunitare de animale vii (porci), prin intermediul unor societăţi fantomă, achiziţii care nu au fost declarate în totalitate şi pentru care nu au fost achitate obligaţii fiscale datorate bugetului de stat.

  Vor fi puse în aplicare patru mandate de aducere. Cercetările au loc în cadrul unui dosar instrumentat de procurorii Curţii de Apel Bucureşti.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.