Percheziții la Consiliul Județean Cluj. Procurorii vizează fapte de corupție, fiind implicați politicieni și oameni de afaceri

  de Special Arad | 28 May 2014, 11:14 AM | Naţional | Urmăriți

  0

  Procurorii Direcției Naționale Anticorupție fac, miercuri, percheziții la sediile unor instituții publice, a unor societăți comerciale, dar și la domiciiliile mai multor persoane.

  Printre cei vizați de această anchetă a DNA se află și președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

  Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2013-2014, de către persoane cu funcţie de conducere de la nivelul autorităţilor locale.

  În cursul zilei de 28 mai 2014, ca urmare autorizării de către instanţa competentă, au fost efectuate percheziţii domiciliare în 11 locaţii situate în municipiul Cluj Napoca, la sediile unor societăţi comerciale, instituţii publice şi la domiciliile unor persoane.

  În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate şi informativ din partea Serviciului Român de Informaţii. 

  Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, transmite DNA prin intermediul unui comunicat de presă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.