Percheziții la Buteni unde doi bărbați au fost prinși cu zeci de animale împăiate, carne de vânat și arme deținute ilegal

  de Special Arad | 30 October 2020, 12:53 PM | Știri Arad

  0

  (foto: TLnews)

  Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat, ieri, trei percheziții domiciliare la imobile deținute de doi bărbați, de 56 și 27 de ani, pe raza localității Buteni.

  În urma activităților desfășurate împreună cu polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș, au fost ridicate în vederea confiscării 28 trofee din specia căprior, șase trofee specia cerb carpatin, un trofeu specia mistreț, 21 perechi coarne specia căprior, patru perechi coarne specia cerb comun, două trofee din specia cerb lopătar, doi ulii, patru fazani, o bufniță și o rată sălbatică (toate împăiate), 33 kilograme de carne de vânat, un proiector cu suport de prindere pe armă și un binoclu.

  În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S..

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.