joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Percheziții la Arad și Nădlac. Doi bărbați arestați pentru trafic de droguri

  de Special Arad | 17 februarie 2023, 4:00 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă )

  În perioada 8 – 9 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au desfășurat câte o acțiune în localitatea Nădlac și în municipiul Arad, pentru combaterea săvârșirii faptelor de trafic de droguri de risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

  Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, fiind conduse la audieri 9 persoane.

  Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 ianuarie – 8 februarie a.c., un bărbat ar fi deținut și comercializat, fără drept, mai multor persoane, droguri de risc și substanțe psihoactive în municipiul Arad.

  Totodată, un alt bărbat, în perioada noiembrie 2022 – 9 februarie a.c., ar fi deținut și comercializat, droguri de mare risc și substanțe psihoactive în localitatea Nădlac.

  Bărbații au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar pe numele unuia dintre ei, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.