sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții în trei județe din vestul țării într-un dosar de contrabandă. Liderul, un cunoscut interlop din Timișoara

  de - | 19 octombrie 2023, 8:50 AM | Regional

  0

  (foto: arhivă)

  Poliţiştii de la Crimă Organizată împreună cu trupele speciale ale Jandarmeriei au descins în această dimineaţă în 11 locaţii din judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Bihor, efectuând percheziții într-un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de grup infracţional organizat şi contrabandă.

  Ancheta DIICOT Caraş-Severin a plecat de la legăturile pe care traficanţii de ţigări din Caraş-Severin le aveau cu cei din Timişoara În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că gruparea din Timişoara este condusă de Valentin Păcurar, cunoscut ca „Vali Ţiganu”.

  Ţigările de contrabandă erau aduse din spaţiul extracomunitar – Ucraina, Republica Moldova – iar apoi revândute pe piaţa internă. Ancheta este în plină desfăşurare. În timpul monitorizării anchetatorii au interceptat mai multe transporturi de ţigări. Vom reveni cu amănunte.

  Citeste mai mult pe: pressalert

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.