duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Percheziții DNA la Primăria Capitalei

  de - | 11 iulie 2023, 1:01 PM | Naţional

  0

  Procurorii DNA fac percheziții la Primăria Capitalei, potrivit informațiilor Digi24. Se caută documente la secția de Urbanism.

  Procurorii DNA caută documente într-un dosar deschis recent și care ar viza nereguli legate de proiecte de urbanism din cadrul primăriei, potrivit surselor Digi24. Procurorii s-ar afla acum la această direcție, în căutarea unor documente. Potrivit informațiilor Digi24, perchezițiile sunt legate de emiterea unor autorizații de construcție în ultimii ani. Este vorba despre un dosar in rem.

  Recent, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre nereguli grave privind construcțiile în Capitală. De la preluarea mandatului, primarul a avut mai multe inițiative legate de planuri de urbanism zonal și a solicitat refacerea PUZ-urilor atât la nivelul Capitalei, cât și la nivelul sectoarelor.

  Sursa: Digi24.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.