sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Percheziții de amploare. Polițiștii caută un asasin plătit!

  de Special Arad | 22 iunie 2016, 9:14 AM | Naţional

  0

  Poliţiştii fac, la această oră,  percheziţii la o adresă din oraşul Otopeni pentru prinderea unui suspect de comiterea unei crime care a avut loc în 1998. Potrivit unor surse judiciare, citate de adevarul.ro, este căutat un bărbat care, în urmă cu aproape 18 ani, l-a împuşcat omul de afaceri Mihai Ionescu.

  Mihai Ionescu a fost împuşcat în seara zilei de 15 iulie 1998, în jurul orei 22.30, în timp ce încă era în maşina personală şi încerca să parcheze în curtea locuinţei de pe strada Intrarea Mierilor din zona Piaţa Muncii din Capitală. Agresorul, care l-a aşteptat să ajungă acasă, a tras patru gloanţe din picioare, iar două au nimerit victima.

  La vremea respectivă, anchetatorii au luat în calcul mai multe ipoteze, mergând inclusiv pe ideea unei reglări de conturi. La baza acestei supoziţii a stat faptul că Mihai Ionescu era în relaţii bune cu mafioţi din Napoli, iar aceştia ar fi putut „comanda” acest asasinat.

  Ionescu era unul dintre afaceriştii de succes din România acelor ani, iar numele său a fost vehiculat în scandalul „Ţigareta”. Mai mult, acesta era cunoscut ca fiind cămătar, însă deţinea mai multe cluburi, dar şi firma „Mondo Mike”. În 1992, acesta a candidat pentru un post de senator.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.