Pentru mai bine de 250 de șoferi, regulile de circulație sunt „facultative”. Cu toții au fost amendați de polițiștii arădeni într-o singură zi

  de Special Arad | 7 februarie 2020, 11:53 AM | Știri Arad

  2

  În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

  Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 252 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 145.000 de lei.

  Dintre acestea, 60 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 192 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

  De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere și retrase 18 certificate de înmatriculare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cred dacă suntem la capitolul de sanctionare pentru centura de siguranta, si agentii rutieri ar trebui sanctionati la fel. Fiindca nici eu nu au obiceiul de apurta centra de siguranta. Oare ei sunt mai presus de lege? Cred că bugetul de stat ar fi mai bogat, dacă si ei la randul lor ar platii amenzile… Si cum zic iei daca sunt in misiune eu nu trebuie sa respecte legea. Oare? Chiar in contra comportamentul lor trebuie sa fie exemplu pentru toti. Cred sanctionarea dura a agentilor care nu respecta legea e primul pas sa putem avea ordine si disciplina in trafic. Ar merita o investigatie jurnalistica tema asta…

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.