luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Pentru ca ștrandul Neptun să redevină ce a fost odată: un loc al destinderii civilizate

  de - | 23 iulie 2020, 3:30 PM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. De o vreme frecventez zilnic ștrandul arădean, am astfel ocazia să observ modul în care se desfășoară activitatea acolo, inclusiv noaptea.
  In Arad viața de noapte este de fapt absentă, iar ștrandul, odată un centru de atracție, este din acest punct de vedere în moarte clinică. Comerțul este obstrucționat, de parcă s-ar urmări închiderea definitivă a strandului.
  Cunosc destui investitori locali și nu numai care doresc sa investească, dar intervine frica. Personal îmi asum ideea și sunt de acord cu Domnul Caba Samuel în ceea ce privește relansarea ștrandului Neptun, speranța ca acest ștrand tradițional și odată vestit în toată țara să devină din nou perla Aradului, un punct de atracție atât ziua cât și noaptea.
  Tinerii au nevoie de condiții civilizate și sigure pentru a-și petrece timpul liber, pentru a socializa, pentru a se destinde. Deocamdată suntem nevoiți sa mergem la Oradea sau in Ungaria pentru a găsi condiții civilizate.
  A venit momentul să schimăm datele problemei, să încercăm să-i ajutăm pe cei care, precum candidatul Samuel Caba, vor onest și sincer ca ștrandul arădean să devină ceea ce a fost odată, un adevărat pol al divertismentului civilizat arădean!
  Alexandru Sipos
  Candidat pentru funcția de consilier al Municipiului Arad
  Vicepreședinte ARCD


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.