Pentru a fi eliminate eventuale suspiciuni, „Dosarul Ioțcu” se judecă la Tribunalul Timiș

  de O. Peniță | 4 august 2015, 8:16 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Curtea de Apel Timișoara a admis solicitarea DNA și a desemnat Tribunalul Timiș ca primă instanță care va judeca „dosarul Ioțcu” (5575/30/2015) – iar nu Tribunalului Arad. DNA a invocat că, în acest fel, cercetarea judecătorească de fond va avea loc în fața unei instanțe asupra căreia să nu poată plana eventuale suspiciuni ale inculpatului (sau inculpaților…) referitoare la imparțialitatea de care ar putea da dovadă judecătorul fondului. Cererea a fost admisă și a fost desemnat Tribunalul Timiș. Soluția Curții de Apel Timișoara este definitivă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.