Pele: „Vom lua titlul mondial în Rusia 2018!” E banc?

  de Lucian Dănilă | 9 July 2014, 12:41 PM | Sport

  0

  Fosta mare vedetă a naţionalei Braziliei, Pele, anunţă deja revenirea selecționatei auri-verde în elita fotbalului Mondial. Deşi au pierdut cu 1-7 în faţa Germaniei, Pele e convins că în 2018 echipa sa va câştiga Campionatul Mondial.

  „Vom câştiga al şaselea titlu mondial în Rusia. Felicitări Germania! Am spus mereu că fotbalul este un sport plin de surprize. Nimeni nu se aştepta la un asemenea rezultat”, a scris Pele pe contul său de Twitter.

  Quarter final - Argentina vs Belgium

  Pele a câştigat de trei ori Cupa Mondială, în 1958, 1962 şi 1970. Germania s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins cu 7-1 Brazilia.

  Din păcate pentru brazilieni, Pele este recunoscut ca un mare gafeur în… pronosticuri. Nu i s-au nimerit niciodată, celebru fiind momentul 1994, când, după victoria Columbiei cu scorul de 5-0 contra Argentinei, chiar la Buenos Aires, a spus că echipa lui Valderrama și Asprilla va fi campioană mondială. A sfârșit prin a fi eliminată din grupe…

  L-am putea bifa și la bancurile zilei?… La câte bancuri au apărut de azi noapte până acum cu referire la selecționata Braziliei, îl putem adăuga și pe acesta. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.