marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Peisaj feeric în Parcul Eminescu, cu ocazia Festivalului Luminii

  de Special Arad | 22 mai 2016, 11:57 AM | Strada

  0

  Festivalul Luminii este organizat de copiii, tineri și adulți, voluntari de toate vârstele, membri ai Organizației Naționale „Cercetașii româniei”. „Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte!” – după această deviză s-au ghidat cercetașii arădeni când au organizat la Arad evenimentul care devine deja tradiție în mai multe orașe din țară, an de an, în luna mai. 

  Festivalul Luminii a înseamnat azi noapte muzică folk live, spectacol de jonglerii cu foc și un peisaj general feeric în Parcul Eminescu, unde sute de arădeni s-au adunat să-și petreacă seara de sâmbătă, cu mic cu mare.

  Pe lângă acest eveniment, ieri seară s-au mai organizat și Noaptea Muzeelor și Festivalul Berii, astfel încât orașul nostru a fost readus la viață, străzile lui „clocotind” de viață.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.