joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pecican de 45 de ani, prins cu două pistoale și 81 de cartușe letale

  de Special Arad | 23 septembrie 2021, 12:21 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai orașului Pecica, au reținut, ieri, un bărbat de 45 de ani, din Pecica, la domiciliul căruia au fost găsite 2 pistoale, calibrul 9 milimetri, și 81 de cartușe letale, de diferite calibre, cu capsa percutată și nepercutată.

  Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi introdus în țară una dintre arme din Cehia, iar în cazul celeilalte arme, aflată în stare avansată de degradare, nu au putut fi identificate elementele distinctive. Bărbatul nu este autorizat legal pentru portul, deținerea sau folosirea vreunui tip de armă.

  Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.