vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pe urmele plugurilor de deszăpezire de pe străzile Aradului. Ce „vrăji” mai face administrația

  de Andrei Fuliaș, Raluca Medeleanu | 9 ianuarie 2019, 10:36 AM | Recomandările editorilor | Reportaj

  0

  Ninsoarea din această noapte a lăsat orașul Arad acoperit de zăpadă, iar șoferii au trebuit să dea dovadă de abilități deosebite de condus întrucât firma responsabilă de deszăpezirea orașului s-a văzut depășită de situție. Deși Primăria Arad a anunțat că în decursul zilei de ieri și, implicit, azi noapte s-a acționat cu utilajele (șapte în întreg municipiul!) de deszăpezire, mulți oameni s-au plâns dimineața devreme că drumurile sunt dezastruoase.

  Operatorul responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C.Salubritatea SA Deva, intervine la această  oră cu 7 utilaje specializate pentru împrăştiat material antiderapant. Se acționează cu prioritate pe arterele principale, căile de acces în  oraş, poduri, pieţe şi staţii. Intervențiile vor continua pe tot parcursul nopții și se vor  intensifica în cazul în care condițiile meteo se înrăutățesc. În acest scop operatorul de salubritate a pregătit alte 8 utilaje de înlăturare a zăpezii de pe carosabil”, anunța Primăria Arad ieri seară.

  Observând nemulțumirea mai multor șoferi, am pornit într-o „inspecție” pe principalele drumuri ale orașului, astfel că între 7:00 și 8:00 dimineața am constatat că pe str.Dorobanților, Saguna, Banu Mărăcine, zona Podgoria, Iuliu Maniu, Radnei, Miorița și Miron Costin situația nu era corespunzătoare.

  Am revenit însă pe teren în jurul orei 10:00 dimineața și am sesizat că principalele artere de circulație din municipiu au fost curățate.  Străzile Andrei Șaguna, Mărășești, Dorobanților, Pădurii, Bodrogului, Căpitan Ignat, Rebreanu, Miron Costin, Octavian Goga și Bvd Revoluției sunt circulabile, însă alte străzi mai mici sunt în continuare acoperite de zăpadă.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.