miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Pavarea cu granit a Bulevardului Revoluției începe în luna iulie! (P)

  de - | 18 mai 2023, 3:17 PM | Comunicate contra cost

  0

  Bulevardul Revoluției intră în renovare în această vară, a anunțat viceprimarul Lazăr Faur în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL. Noutatea este pavarea cu granit, pe trei zone distincte – carosabil, trotuare și partea dinspre clădiri, în nuanțe diferite. Viceprimarul Lazăr Faur a adus și câteva mostre de granit cu titlul de exemplu, pentru culoare și textură.

  Costul prevăzut pentru un metru patrat este de 56 de euro, valoarea totală a proiectului este de 17 milioane de lei. Odată cu bulevardul central, vor fi reabilitate și zonele pietonale, Bulevardul 1 Decembrie și spațiul pietonal din Piața Avram Iancu. Proiectul va fi finalizat probabil anul viitor și va aduce „un plus de confort pe bulevardul central, un aspect frumos așa cum ne dorim cu toții”.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.