ANAF a început să pună sechestru pe aeronave Blue Air

  de - | 9 November 2022, 8:06 AM | Naţional

  0

  Fiscul a pus sechestru pe cel puțin un avion Blue Air, scrie Digi24. Este vorba despre un Boeing 737-500 care este reținut pe aeroportul din Bacău. Blue Air și ANAF au confirmat punerea sechestrului.

  Un alt avion care a fost operat de Blue Air este reținut la sol de către aeroportul din Cluj-Napoca. Reprezentanții Blue Air au confirmat că aeronava nu mai face parte din flota sa. În paralel, o a treia aeronavă Boeing a companiei este parcată de la începutul lunii octombrie pe un aeroport din Italia, potrivit informațiilor boardingpass.ro. Este neclar până la acest moment dacă și acest avion este sub sechestru. Două avioane din flota Blue Air mai pot fi folosite pentru zbor. Compania avea, la sfârșitul lunii septembrie, datorii de zeci de milioane de lei către stat. În plus, mai este datoare și către aeroporturi din România sau din străinătate.

  Sursa: Digi24.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.