sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Patru zile de ateliere cu Recis, la Constructorul: învață tehnici de artă murală de la unul dintre cei mai apreciați artiști din țară!

  de Special Arad | 5 septembrie 2022, 9:03 PM | Cultură | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  sursă foto: Recis/Facebook

  Asociația CitiZenit aduce o nouă serie de ateliere creative, de data aceasta la Baza Sportivă Constructorul, unde artistul Recis va susține timp de patru zile, în perioada 13-16 septembrie, în fiecare după-masă, ateliere de artă murară.

  Recis are 32 de ani, a studiat arhitectura și face parte din Sweet Damage Crew, o trupă de opt artiști care au dus arta stradală din București la un nivel european. Mai multe despre Recis puteți descoperi din interviul acordat de artist în urmă cu patru ani pentru PresOne.ro.

  „Am revenit cu un nou atelier de artă murală dedicat tinerilor arădeni. Transformă orașul și desenează-l așa cum îl vezi tu!
  Înscrie-te la atelier, alături de colegii tăi pentru a profita de know-how-ul și experiența unuia dintre cei mai tari muraliști, coordonatorul atelierului – Recis, unul dintre membrii fondatori al Sweet Damage Crew!
  Dacă te pasionează arta urbană și vrei să înveți tehnici și să furi idei de la unul dintre cei mai cunoscuți artiști stradali din România, atunci grăbește-te să te înscrii, AICI.

  TERMEN LIMITĂ PENTRU ÎNSCRIERI: 11 SEPTEMBRIE

  Participanții se vor familiariza în cadrul atelierului cu tehnici de pictură murală și vor realiza împreună o compoziție care să reflecte spațiul înconjurător și creativitatea colectivă. Nu este nevoie de experiență prealabilă în tehnici de pictură, ne întâlnim să învățăm împreună! Iar noi vom asigura toate materialele necesare pentru acest atelier.
  Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile. Selecția se va face în baza formularului de înscriere”, anunță CitiZenit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.