miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Patru tunisieni care nu îşi justificau prezenţa în zonă, depistați la o pensiune din Arad

  de Special Arad | 8 noiembrie 2022, 1:11 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  În data de 07.11.2022, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad în cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului pentru Imigrări Arad au desfăşurat acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

  Au fost identificați astfel, într-o pensiune din Municipiul Arad, patru cetăţeni străini, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

  În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Tunisia, cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani.

  După finalizarea tuturor verificărilor, vor fi îndrumaţi să se întoarcă în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

  În perioada următoare, în zona de competenţă a judeţului Arad vor continua acţiunile în sistem integrat cu participarea tuturor structurile M.A.I. pentru prevenirea activităţilor de migraţie ilegală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.