joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Patru succese arădene sub panoul juvenil. Echipa Under 16 oferă prezențe în cantonamentul tricolor

  de Dan Lazăr | 14 decembrie 2021, 7:15 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Patru succese a bifat, la finele săptămânii trecute, CS Universitatea Valbon Arad în campionatele naționale de baschet juvenil.

  În CN Under 16, CS Universitatea BC Valbon a trecut de Primo Pitești, scor 56-55, și de CSM Târgoviște, 46-41, cedând cu gazda CSM Ploiești, scor 42-93. Arădencele ocupă locul 2 în Grupa II, cu 4 succese din 6 partide.

  La nivelul Under 13, CS Universitatea Valbon a jucat în turneul de la Tg. Mureș, contabilizând tot două victorii, 57-36 cu WildCats Baia Mare și 66-24 cu Gladius Tg. Mureș, disputa cu ACS Rookies Oradea fiind pierdută cu 49-87. În clasamentul Grupei II, clubul de pe Mureș se află tot pe locul secund.

  Altfel, patru sportive de la echipa Under 16 a clubului condus de prof. Valeria Bondor, Păiușan Dariana, Fritea Nicole, Dulhaz Andrada și Chioreanu Cătălina, împreună cu antrenorul Bondor Cristian, au primit covocarea pentru o nouă pregătire centralizată a naționalei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.