Patru mandate de executare a pedepsei închisorii, puse în aplicare de polițiștii arădeni

  de Special Arad | 5 februarie 2020, 11:22 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depus în Penitenciarul Arad patru persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

  Un bărbat de 28 de ani, din Arad, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Arad pentru infracțiuni la regimul circulației, având de executat 1 an și 40 de zile de închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Împreună cu polițiștii de ordine publică din municipiu a fost depistat un bărbat de 36 de ani, din Grăniceri, pe numele căreia aceeași instanță a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 6 luni, pentru savârșirea infracțiunii de furt calificat.

  Pentru aceeași infracțiune a fost condamnat un bărbat de 27 de ani, din Mișca, care are de executat 2 ani de închisoare.

  A mai fost depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 45 de ani, din aceeași localitate, pe numele magistrații Judecătoriei Chișineu-Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an și 4 luni, pentru infracțiuni la regimul circulației.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.