Patru elevi de la Colegiul de Arte, premiați la Concursul Regional de Arte Vizuale și Istoria Artei „Zona 5 Vest”

  de Special Arad | 12 aprilie 2022, 10:43 AM | Educaţie

  0

  Comunicat. Sâmbătă, 9 aprilie, a avut loc Concursul Regional de Arte Vizuale și Istoria Artelor, „Zona 5 Vest”, la care au participat 110 elevi din județele Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara. Aradul a venit cu patru elevi câștigători.

  Concursul Regional de Arte Vizuale și Istoria Artelor „Zona 5 Vest” este o competiţie individuală rezervată elevilor din clasele a VII-a până la a X-a din învăţământul preuniversitar de artă, cu specializări în arte plastice, arte decorative, arte ambientale, arhitectură şi design, specializări denumite generic, în termenii unui regulament de concurs, „arte vizuale”. Ediția din acest an s-a desfășurat online, fiind structurată pe 4 secțiuni și anume:
  1. Secţiunea Arte plastice– reprezentată de disciplinele: compoziţie în tehnici picturale, tehnici grafice şi tehnici în volum;
  2. Secţiunea Arte decorative– reprezentată de disciplina compoziţie decorativă
  3. Secţiunea arhitectură, proiectare ambientală design– reprezentată de disciplina compoziţie în tehnici specifice.
  4. Secțiunea Istoria Artei

  Concursul s-a bucurat de un interes deosebit al participanților și a avut un înalt grad de profesionalism . Munca elevilor și a profesorilor îndrumători a fost recompensată cu premii.

  Va prezentam câștigătorii din partea Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad, împreună cu lucrările lor:

  Ursaciuc Ana Maria, Arhitectură, clasa a IX-a:

  Catrintasiu Iancu, Tehnici picturale, clasa a VII-a:

  Man Roxana, Arte decorative, clasa a IX-a:

  Perijoc Cristina, Arte decorative, clasa a X-a:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.