marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru bărbați, închiși la Penitenciarul Arad pentru infracțiuni rutiere

  de Special Arad | 8 decembrie 2021, 4:32 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Comunicat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, ieri, mai multe madate de executare a pedepsei închisorii.

  Astfel, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Arad, pe numele unui bărbat de 36 de ani, din Arad, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

  Pentru aceleași infracțiuni, un arădean de 53 de ani a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Arad la o pedeapsă de un an și 3 luni.

  În colaborare cu polițiștii orașului Sântana, a fost pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Chișineu Criș, pe numele unui bărbat de 43 de ani, din Sântana, care are de executat o pedeapsă de 2 ani și 3 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației, și în colaborare cu polițiștii din Lipova, a fost depistat un bărbat de 45 de ani, din Arad, condamnat pentru același tip de infracțiuni la o pedeapsă de 6 luni.

  Toți cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.