miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Patru anotimpuri imortalizate la Văsoaia vor fi expuse la Atrium Mall

  de Special Arad | 17 octombrie 2018, 1:47 PM | Cultură

  0

  În urmă cu 10 ani, membrii Asociației Foto Club Arad au început un proiect pentru a promova prin fotografie unele locuri mai puțin cunoscute, dar inedite, din județul Arad. Rezultatul se va vedea la Atrium Mall vineri, 19 octombrie.

  „Deocamdată am revenit cu plăcere și emoție deopotrivă în satul Văsoaia, aflat la vreo 100 de kilometri de orașul Arad. Localitatea este destul de izolată, cu toate că un drum asfaltat urcă până la ea. Acolo ne-am reîntâlnit cu niște oameni minunați, care ne-au primit ca pe niște membri ai familiei și le aducem încă o dată mulțumirile noastre! Prin portretele, casele, natura și peisajele fotografiate de noi încercăm să aducem o bucățică din sufletul satului Văsoaia pentru… orășenii din Arad”, spune Mircea Boran art. AAFR, președintele Foto Club Arad.

  Autorii fotografiilor care s-au plimbat și au fotografiat timp de un an această zonă sunt Mircea O. Boran, Ovidiu Filip și Călin Creștin. Ei vă invită să participați la vernisajul expoziției de fotografie cu titlul „Anotimpuri la Văsoaia”, care va avea loc vineri, 19 octombrie 2018, ora 18, la sala de expoziție (etajul 2) a centrului comercial Atrium Mall.

  Pe lângă cele 70 de imagini printate expuse pe perete care se vor prezenta în premieră, la vernisaj veți putea admira și alte imagini sub forma unui slideshow.

  „Dorim să continuăm proiectele noastre despre frumosul județ Arad și, chiar din acest an, când sărbătorim 50 de ani de la înființarea Foto Club Arad, vom vizita și fotografia din nou unele zone și localități deosebite, iar imaginile le vom prezenta la următoarele saloane de fotografie”, spune președintele Foto Club Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.