Patronul Inteco Holding, Ovidiu Palcu, candidează pentru un loc la Camera Deputaților

  de Special Arad | 23 octombrie 2020, 10:20 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  0

  Comunicat. Alianța Renașterea Națională, filiala Arad, a depus astăzi la BEJ listele cu candidații ce se înscriu în cursa alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020. Alianța Renașterea Națională este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie tradițională, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care împărtășesc aceleași valori fundamentale. Președintele partidului ARN la nivel național, Peter Costea, nu va fi pe liste la alegerile parlamentare, dar își exprimă sprijinul și implicarea în susținerea candidaților înscriși pe liste.

  Camera Deputaților:

  1. Ovidiu-Iulian Palcu
  2. Alexandru Șipoș
  3. Daniel Filip
  4. Ciprian Balta
  5. Corina-Elena Palcu
  6. Andreea-Gabriela Moisa
  7. Adrian-Florentin Petrea
  8. Laurențiu-Florin Făt
  9. Marian-Cătălin Făsui

  Senat:

  1. Marieta Lizeta Țuț
  2. Ancuța-Rahela Palcu
  3. Elena-Stela Balta
  4. Marius Marian
  5. Eugen Butar

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.