Andreea și Patrik Haizăr, din nou pe podium! Cei doi arădeni s-au făcut remarcați la un concurs din Franța

  de Andreea Daniela B. | 23 mai 2022, 10:17 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Doi dansatori din Arad au reușit să se facă din nou remarcați prin performanța lor. Andreea și Patrick au participat în urmă cu aproximativ cinci săptămâni la Naționalele României, acolo unde au reușit să devină campioni. Pasul următor era să câștige cât mai multe concursuri până în octombrie, atunci când vor participa și la Mondiale. Și asta au făcut. Cei doi au reușit să ajungă din nou pe podium, de această dată la un concurs care s-a organizat în Franța.

  „Drapelul României a fost ridicat în Franța pentru perechea de arădeni Haizăr Patrik Raul și Haizăr Andreea Silvana care au obținut medalia de bronz! Lyon a fost orașul gazdă al concursului Wdsf International Open la care cei doi dansatori arădeni (și antrenori ai Școlii de dans Royal Steps) au participat în cadrul categoriei Seniori 1 Latino. În calitate de Campioni Naționali ai României 2022 la categoria lor, Haizăr Patrik și Haizăr Andreea continuă să fie inspirație pentru dansatorii pe care ii antrenează și nu numai!”, scrie pe pagina de Facebook a clubului de dans Royal Steps Arad.

  Citește și Patrik și Andreea Haizăr, campioni la Naționalele României de Dans Sportiv. Cei doi arădeni vor reprezenta țara și la Mondiale

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.