miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Patinoarul Municipal s-a deschis! Cât este taxa de intrare

  de Special Arad | 20 decembrie 2021, 6:39 PM | Administraţie

  0

  Începând de azi, Patinoarul Municipal este oficial deschis! Temperaturile ușor ridicate înregistrate în ultima perioadă au făcut ca patinoarul artificial să se deschidă cu câteva zile mai târziu față de anul trecut.

  Amatorii de patinaj se vor putea bucura de gheaţă de luni până vineri între orele 9:00 – 21:30, iar sâmbăta și duminica între 8:00 – 22:30. Taxa de intrare este de 21 de lei pentru o serie de 90 de minute. Cele 450 de perechi de patine vor putea fi închiriate cu 11 lei/perechea/90 minute. Tariful perceput pentru ascuţirea unei perechi de patine este de 16 lei.

  Administratorii patinoarului atrag atenția că accesul pe gheață se va face pe serii de câte 90 de minute și va fi limitat la grupuri de maximum 60 de persoane.

  Pe întreaga perioadă de patinaj este obligatorie purtarea măștii de protecție (astfel încât să acopere nasul şi gura).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.