Idriz Batha: „A fost o surpriză neplăcută, nu pot să accept așa ceva”

  de Lucian Dănilă | 21 August 2022, 6:51 PM | Sport

  0

  După înfrângerea cu Rapid, Gazeta Sporturilor a publicat un articol în care se spune că relația antrenorului echipei UTA cu anumiți jucători nu ar fi cea mai bună. Nominalizați au fost Desley Ubbink și Idriz Batha.

  În urma acestui articol, pe pagina de Facebook a clubul arădean a apărut o reacție a celor doi jucători, iar în acest articol vă prezentăm reacția lui Idriz Batha, jucătorul care a lipsit la meciul cu Universitatea Cluj din cauza cumulului de cartonașe galbene, iar aseară a fost eliminat în minutul 74 la scorul de 1-0 pentru Rapid.

  A fost o surpriză neplăcută, nu pot să accept așa ceva. Nu știu cine a scris articolul sau de ce ar avea motiv să o facă. Nu am nicio problemă cu antrenorul, nici el nu are cu mine, toată lumea știe asta. Suntem împreună și suntem concentrați de fiecare dată. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră și să lăsăm acești jurnaliști să scrie ce vor, noi nu avem nicio problemă unul cu celălalt. Cum poate cineva să scrie că eu nu am jucat din cauză că am o problemă cu antrenorul când eu eram suspendat?

  Nu este nicio problemă în vestiar, trebuie să rămânem uniți în continuare până la sfârșitul sezonului”, spune Batha.

  De când am venit la această echipă, nu am avut niciun conflict cu absolut nimeni. Nu sunt un tip conflictual, mie îmi place disciplina. Nu știu cine vrea să ne destabilizeze, dar n-o să reușească, pentru că am un vestiar puternic. Suntem în creștere și vreau să le transmit celor cărora nu le convine ce fac eu sau nu sunt de acord cu principiile mele că pot să plece! Cine e frustrat poate să plece! Nu a existat niciun conflict cu absolut nimeni.

  Batha a fost suspendat la meciul cu U Cluj după ce-a primit patru cartonașe galbene. N-a fost exclus din lot, nu s-a supărat nimeni pe el, n-a existat un conflict. Faptul că sâmbătă seară a primit din nou cartonașe galbene și apoi a fost eliminat este o altă discuție” (Ilie Poenaru, antrenor UTA Arad, pentru GSP.ro)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.