Pasajele Aradului în bugetul CNADNR pe 2014

  de Special Arad | 17 April 2014, 2:56 PM | Administraţie

  0

  Cele două pasaje atât de mult râvnite de pe Șoseaua de Centură Municipiului Arad sunt pe cale de a fi finalizate. În ședința de Guvern de miercuri a fost adoptată o hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2014 al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

  Astfel, deputații PSD Flavius Măduța și Dorel Căprar susțin că în bugetul CNADNR au fost cuprinși bani și pentru finalizarea celor două pasaje.

  Totodată, cei doi deputați susțin că pentru unul dintre pasaje a fost emis deja un ordin de începere a lucrărilor.

  Prin Hotărârea adoptată de Guvern s-a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A., pe anul 2014. Veniturile totale estimate se ridică la 6.725.184,88 mii lei, iar cheltuielile totale, la 6.497.502,22 mii lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.